0601 / 654 69; 0601 / 653 23;

Обща информация

За 25 години компанията успя да се превърне в един от големите земеделски производители. Агроелит развива  едро земеделие в землищата на Областите Търговище . Ние инвестираме в производството на високо качествени зърнени и маслодайни култури- пшеница, ечемик, рапица, слънчоглед, царевица и др.
С цел обезпечаване на производството Агроелит разполага с един от най-обновените и високо производителни машинно-тракторни стопанства. Селскостопанската техника на компанията е на водещи световни производители, доказали се като лидер в тяхната област- John Deere, CASE IH, Kverneland, Horsch, Tecnoma и др.
За гарантиране качеството на произвежданата продукция компанията е изградила зърно-бази с обща площ  над 100 дка, разположени в селата Буйново и Макариополско - Област Търговище. Складовите стопанства представляват Силозни комплекси със сушилни и почистващи машини изцяло оборудван от водещия американски производител GSI International, допълнени с многофункционални плоски складове. Общата вместимост на Складовите стопанства е с капацитет над 100 хил.тона продукция.
Свидетелство за високият професионализъм на Агроелит през годините  са наградите :  „Агро-бизнесмен на годината за 1997 година „ ; „ЕВРО ФЕРМЕР за 2007 година“ и „ Агро-бизнесмен на Прехода“ , която беше връчена през 2010 година на собственика Божидар Митов.